Понеділок
29.04.2024
16:21
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 190
Друзі сайту
FILE VIEW
Вітаємо Вас на сайті ЗОШ І-ІІ ступеня с.Скобелка
Головна » 2023 » Лютий » 9 » День безпечного інтернету
16:59
День безпечного інтернету

 

В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Дана ситуація викликає велике занепокоєння.

7 лютого  світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного інтернет простору для наймолодших користувачів.

Наша гімназія не стала виключенням та долучилася до проведення даних заходів. Класними керівниками проведені години спілкування, які були направлені на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі, сприяли обізнаності учнів про небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання.

Годину спілкування «Безпечний Інтернет» було проведено педагогом-організатором Денисюк Н.Е. у 5-х класах. Метою, якої було дослідити позитивні і негативні наслідки Інтернету. Сприяти обізнаності учнів про небезпеки, які існують в Інтернеті та про шляхи їх подолання.

Педагог-організатор Денисюк Н.Е. провела бесіду «Безпечний Інтернет» у 6 класі

Проведений педагогом-організатором Денисюк Н.Е. тренінг "Будь зміною-об'єднаймося для кращого Інтернету" у 8-х класах.

Денисюк Н.Е провела заняття з елементами тренінгу «Я вмію безпечно користуватися Інтернетом» у 7 класі. Мета, якого було ознайомити учнів з позитивним та негативним впливом Інтернету на людину. Розвивати навички роботи в групах, вміння висловлювати свою точку зору логічно і конкретно. Сприяти формуванню в учнів  поняття про принципи безпечної поведінки в мережі Інтернет.

 Онлайн квест "Безпечний інтернет" провела Панасюк Л.О. у  3 класі

Перегляд казки про золоті правила безпечного  інтернету у 4 класі разом з класним керівником Оверчук М.О.

Година спілкування «Уміння користуватися інтернетом ефективно та безпечно» проведена класним керівником 8-Б класу Дорощук Р.І. 

Бесіда "Ні дня без безпечного Інтернету!" у 5-А класі проведена класним керівником Рощиною А.С.

Бесіда «Плюси та мінуси інтернету» у 9 класі проведено класним керівником Денисюк Н.Е.. Мета, якої було повідомити цікаві факти про комп’ютери та сучасні інформаційні технології. Показати всі плюси і мінуси роботи в мережі Інтернет, її вплив на здоров'я людини; пояснити що таке ігроманія та інтернетозалежність, як з ними боротися, як попередити. 

Учні 2 класу з класним керівником Гладун О. О. ознайомилися з освітнім проєктом Мережуки. org. Діти дізналися, як виникла команда Мережуків, познайомилися з командою для спецзавдань, а також довідалися про паскудних лихочинців. На завершення уроку переглянули мультфільм "Правила користування Інтернетом"

Вчитель інформатики Бачинський Б.І. долучив учнів гімназії до онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету.

 

Переглядів: 66 | Додав: вчителька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: