Вівторок
23.04.2024
11:29
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 190
Друзі сайту
FILE VIEW
Вітаємо Вас на сайті ЗОШ І-ІІ ступеня с.Скобелка
Головна » 2017 » Лютий » 12 » Засідання клубу класних керівників «Натхнення»
14:57
Засідання клубу класних керівників «Натхнення»

Людина починається з добра

Велична Божа рука день за днем гортає дні. Секунда за секундою, хвилина за хвилиною біжить отой час. Його не наздоженеш, не вернеш. І це справді щастя – не згаяти його, а прожити так, щоб джерела чистої душі засвітились вогниками щирості, сердечності, чуйності, доброти та милосердя.

Учні 5 класу на годині спілкування, запаливши символічну свічечку доброти, розмірковували над запитаннями: «Чи потрібна доброта людині, що означає бути добрим?»

Дівчатка і хлопчики переконані , що бути добрим – значить допомагати один одному в біді, дарувати радість знайомим і незнайомим людям, захищати молодших і піклуватися про старших.

Учасники заходу пригадали Божі заповіді прочитали слова з Біблії про людську порядність, безкорисливість.

Від самої людини залежить, чого у світі стане більше – добра чи зла, бо у світі існує істина одна: людина починається з добра. Учні зрозуміли, що своїми гарними вчинками вони можуть принести радість рідним і друзям.

А як схвильовано п’ятикласники обіцяли створити «клас добра, любові, радості, тепла». На уроці діти й справді намагались показати себе з найкращої сторони. В нагороду за це отримали компліменти своїх друзів і найвищі титули у різноманітних номінаціях, бо встигли чимось позитивним відзначитись: хтось успіхами в навчанні, хтось у корисній праці.

Незабутня година спілкування непомітно добігла кінця, залишивши на прощання гостям добру згадку, а учням і класному керівнику Родзінській І.М. задоволення від спільної задушевної бесіди. Віддані людям тепло і душевна доброта обов’язково повернуться до кожного з нас, бо ми послані на землю, щоб примножувати добро і красу. Маємо таке коротке життя, тож хай же не буде в ньому місця злим помислам. Хай оживає істина стара: людина починається з добра.

Поспішайте творити добро!

Переглядів: 526 | Додав: вчителька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: